Derya öğretmenin kaloriferli ataması

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2011 18:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bir GSM operatörünün reklamında, soba yakamadığı için cep telefonuyla annesini arayıp, akıl danışan öğretmen Derya Doğru (26), artık memleketi Çanakkale'nin Biga ilçesinde ailesinin yanında ve kaloriferli bir okulda görev yapıyor.

Biga'da dünyaya gelen, 2008'de Muğla Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra bir süre Sinekçi ve Yolindi köylerinde ücretli öğretmenlik yapan Doğru, Ocak 2010'da Van'ın Çaldıran ilçesinin Kavutlu mezrasındaki ilköğretim okuluna atanmıştı.

Kardeşim reklam yazarı

Burada 1.5 yıl kadar görev yaptığını anlatan Doğru, ?Kardeşim reklam yazarı. Onun sayesinde bu reklamda görev aldım? diye konuştu. Doğru, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Van'daki şartlar hiç burası gibi değil. O bölgede özellikle bir kadının tek başına yaşaması oldukça zor. Reklamda olduğu gibi orada soba yakmayı denedim, ancak başarılı olamadım. Şimdi artık ailemin yanında, kaloriferli bir okulda görev yapıyorum. Rahatım. Burayla orasını kıyaslamak gerekiyorsa, çocuk her yerde çocuk, değişmiyor. Van'da biraz anlaşma sorunumuz vardı. Ama zamanla aştık. Orada güzel günlerim geçti.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber